dimarts, 15 d’abril del 2008

La TOSCANA: Ciao Eva, siamo la gente di Tarragona!!!










El dissabte a toc de corneta, tots altre cop cap a la furgoneta.
Ens esperava una llarga ruta cap al sud-oest, cap a la toscana. Jo havia previst una ruta mot maca, anant atravessant els turons i valls toscanes i disfrutant del paisatge. Pluja i boira, poc més que la carretera i voltants. En fi, encara no m'acabo d'acostumar al clima del Nord. però el viateg valia la pena perquè tenia un objectiu clar: visitar l'Eva. Ja sabeu si llegiu el blog que jo ja hi he fet cap més d'un cop a veure-la, però pels tarragonins era el primer cop que la veurien amb la seva vida italiana, a la seva casa a la vora del riu i amb en Gianni no com a estranger, sinó al revés.
Ampolles de vi i una de Charteuse com a present, i ells un bon dinar a base de pasta i productes de la terra italiana. Bona sobretaula i cap a fer una mica de visiteta a la ciutat. Lamentablement l'Eva s'adona que ha perdut la cartera pel camí...... vinga a buscar-la, a fer trucades a en Gianni, després als bancs per anular-la, a casa sons pares... i tot mentres ens fa de guia amunt i avall. Ai senyor, sort que t'en surts de totes Eva!!!
Fem tota la ruta pisana, fotos "originals" amb la torre pendente inclosos, i acabem esperant que la xiqueta faci papers amb els Carabinieri.
Després d'aquesta tarda moguda, proposo de passar per Lucca i aprofitar més el viatget. La ciutat no deceb malgrat que només hi fem una breu passejada, és suficient per captar tot l'encant de la Toscana.
Altre cop de ruta, cansats i tard, se m'encén la bombeta, era hora de provar el meu famós rissotto i fer un sopar descansant de la pasta. S'acaben llepant el dits i per acabar de fer bé la digestió, uns xupitos de Charteuse!!!!!!!!!!!!!