divendres, 1 de febrer del 2008

El duomo 2








En aquestes nits d'hivern tan fredes ja fa temps que hem trobat una alternativa a la Piazza del Duomo, l'anomenat pis dels d'albacete. Viuen en un pis molt gran just al costat de la Piazza, on a les nit no tenen veïns (fet fonamental) ja que al pis de sota hi ha un buffet d'advocats.
Ja hi han cel·lebrat multidinàries festes, botellons, i sopars. De fet, sempre que hi passes hi ha algú de visita, ja sigui a les habitacions o bé a la cuina, que poseeix una llarga taula de taberna, inclosos bancs de fusta. Sort que són bona gent i estudien a la biblioteca, que sinó... impossible de concentrar-si amb els saraus que s'hi organitzen.
Els amfitrions són Héctor, Isabel i Laura, d'Albacete i Enrique d'Andalusia.Crec que són aquests quatre perquè hi ha gent que sempre hi és i sovint creiem que també hi viuen...
Com dirien els francesos és un Auberge Espagnol.. (en francés significa Can seixanta ). La majoria de concentracions són de gent espanyola,però també si poden trobar bascos i catalans, anglesos, francesos, moldaus, albanesos,sudamericans, i és clar, italians. Aixó és l'esperit Erasmus !!