dissabte, 23 de febrer del 2008

Laurea !!!



Encara no he acabat de repassar tot lo ocòrregut la setmana passada. EL divendres 15 van tornar a tindre lloc les LAurees, i com no ens van invitar a una d'elles. Som gent popular els eramus? Ves a saber, el cas és que la majoria de gent que coniexem o ja estan acabant la tesis o bé els hi queda només un anyet o menys, o sigui que encara potser ens queden alguna laurea de més abans de tornar cap a casa. En aquest cas els laureats eren l'Anna Malagutti, l'Alberto i en Fox, tots tres en un projecte molt bo que ara no explicaré perquè era molt complex però que va merèixer un Cum Laude. Aquests tres italians hi tenim amistat perqùe van estudiar durant un any a l'Argentina i tenen ganes de practiar castellà amb naltros,i jo italià amb ells, o sigui que cadascú practica la llengua que més li convé.
Després de l'acte solemne de proclama dels nous dottore, cada cop més em recorda a una comunió amb tota la familia de gala allí present, els seus amics els hi van preparar una burla en forma de teatret de carrer on els laureats van haver de disfressar-se i interpretar. Els eramus no vam entendre quasi res del que deien, entre que deura ser argot, segone sintencions, mala audició i humor italià.
I després la cursa de bar en bar, amb vi i spritz possats perls homanejats, Primer a Cal Franco (el bar-restaurant amb més personalitat que hi ha al costat de la facultat), al Zuni (bar fashion molt ben posat) i després al Sèptimo. En Sergio i jo vam fer trampa i per a que no ens pugés tot al cap vam anar a sopar al McDonalds (és el que hi havia més aprop i més barat).
I entre laurea i laurea l'agenda social ens va obligar a passar pel Duomo on ens esperava una sangria en motiu de l'aniversari de.... ara no ho recordo, d'algún espanyol. Per cert ens vam fer una foto de tota la comunitat eramus de la península i insules canaries a les escales de l'ajuntament (comune). Quina colla!!!