diumenge, 4 de novembre del 2007

La mia mamma e la mia sorella a Ferrara




Aprofitant el pont de Tots Sants la mia mamma e la mia sorella m'han vingut a veure a Ferrara. En primer lloc gràcies per tota la roba d'hivern que m'heu portat, als panellets de l'àvia Cori (molts bons!!), als fruits secs i al pernil serrà de debò.
Quan van arribar van dur amb elles el sol, ja que feia deu dies que no el veiem perquè el cel sempre estava gris o bé plovia... i elles al posar els peus a Ferrara van aconseguir que sortís el sol i que durés tot el cap de setmana.
La primera tarda vam fer un volt per la ciutat, visitant el Castello Estense, el Duomo,els carrers renaixentistes, la zona medieval, i també coneixer la cultura gastronomica de Ferrara, fent un bon apperittivo al Balebuste amb un bon tast de rissotto, formatge parmesà i una generosa copa de vi. Al vespre, bon tast de pasta a una trattoria, sobretot excel·lent els capellaci di zucca (carabassa).
Unes quantes fotos perquè la familia vegi que em estat molt bé, després ja comentarem els altres dies de visita per Itàlia.