dissabte, 21 de juny del 2008

LAP4

Laboratorio di Progettazione Architettonica 4. Squadra: Toma, Adrián e io. Resultat 28/30 (aplaudiments siusplau..). Un bonic institut, al professor li va agradar, però el masterplan no, que hi farem, es que naltros passavem de fer-lo perquè no voliem tornar a fer urbanísitca sinó un edifici, portavem tants mesos només fent masterplans perquè els italians sempre ho comencen tot per aquí i després no els hi queda temps per aprofunditzar en els edificis. La nostra planta segons ells era molt espanyola i portuguessa, els hi encantava, siete tanti rigurosi, nessun italiano lo fareve cosí..... pobret professor, es va resignar a que no hi haviá manera d'italianitzar-nos, fins i tot ens va preguntar "veritat que no heu llegit cap llibre de la meva bibliografia ?" i naltros clar i català ( bé, en italià) doncs no, i va suspirar i ens va possar la nota....
Els indomables eramus vam anar a celebrar-ho al Sebastian, amb en Diego el gallego que s'apunta a totes...

Toma i Adrián maquetant les lamines del projecte, un dia abans!!! En Toma ens feia fer la feina per tenir-la enllestida 24 hores abans i així va ser, quin crack!!
A L'aula, en primer pla la Carolina distrutta per no haver dormit, l'Adrián al fons de tot preparant un altre examen, i en Toma mostrant orgullòs el projectes a un company italià ( segur que tenia enveja... ajajaja)
En Toma menjant-se el masterplan.
L'Squadra al complet, foto oficial.

Passant comptes al jardí.
El nostre professor: "els fotré un paquet a aquests, mira'ls prenent la fresca, maleïts erasmus..."
La cel·lebració al Sebastian