dijous, 19 de juny del 2008

Fuori Luogo


Fuori Luogo, la festa de la FAF ( facultat d'arquitectura de Ferrara). tres dies de festa al parc del costat de l'escola, amb la mura renaixentista de teló de fons. La festa universitària més important de la ciutat. Coincideix just abans de les entregues, males dates, però en teoria és perque abans no es pot fer perquè fa mal temps. Dons aquest any,a mb aquest juny boig que ens porta pluges i pluges, va ploure tots els dies i tot va queda rmolt desangelat. Jo hi vaig anar el divendres que sembava que faria una miqueta de sol, però a les 9 del vespe ja estava plovent. Durant unes horetes nomñes els arquitectes més fidels a la Faf hi anaven passant. Jo i altra gent compliem el nostre paper d'Eramus epr fer una mica de xivarri i aportat el toc exòtic. Sota toldos improvistats, fumant puros que regalaven una tabaqueria de promoció, ja que abans que es mullesin ens els donaven als arquitectes àvids de vicis (crec que som una professió amb molta vocació nicotínica arreu del món pel que vaig veient). Bebent d emica en miqueta i al final alguns ballant sota la pluja al so de l'irirònic DJ's que feia sonar " I'm Singing in the rain". Les hores anaven pasant i la pluja va parar-se, però no assecar, i ballant i parlant amb molta gent, i brindant. No va ser massiu, més haviat una festa "en familia". El sol va acabar sortint i naltros encara per allà.....
Una bona pausa per desconectar de tota la feina, llàstima que l'endemà a la tarda ja estàvem al peu del canó disposats a continuar passant hores davant l'ordinador fent projectes.


Sota el toldo, esperant que parès de ploure. Multiculturalitat ( com a barna.... ) portugesos, mexicans, chilens, gallecs, italians i un català (jo).


Inici de la festa, mal oratge, quatre gats, els del bar avorrits.... tothom mirant el cel i pregant.
La Carolina degustant un puret
Aquí estava plovent a bots i barrals, però la gent resistia, jo estava sota un plàstic que ens protegia precàriament.
La nit avança i tot era més borrós......
En Sergio fent-se el despistat, i la Barbara en canvi posant amb la birra en mà.


Gonzalo il chileno, dient adéu a la nit.

Moments surrealistes de la nit, foto artística amb Maya, Barbara i un cinquecento.