dimecres, 4 de juny del 2008

Festa i Sangría

Els Geminis som una plaga i al mes de maig està ple de aniversaris. Com es nota que nou mesos abans cau amb vacances d'estiu.... coses de la natura humana.
Deia això perquè aprofitant que amb quatre dies de diferència eren l'aniversari de la Laura d'Albacete, la Claire i el meu, vam decidir que el divendres fariem celebració conjunta, així també era més pràctic perquè en aquests dies d'examens no es pot fer festa cada dia.
Sangria popular al Duomo. La gent va ser convocada i així anaven passant i els invitavem a beure a la nostra salut. Així es va anar acumulant molta gent, molts al final no sabía massa bé qui eren però ni importa. La majoria eren espanyols, però també es van passar els meus amics francesos, els portuguesos, els sudamericans.... Visca l'esperit Eramus.

Fotografies de Dalt a baix: a)Preparatius de la sangría, les altres homenatjades Laura i Claire, i el xicot d'aquesta última en Max ( clavat al Zambrotta per cert).
b)un dels moments de màxim aforo, fotografit per l'Alizé.
c)un dels molts brindis, amb Benjamin i en Tomà.
d) no sé d'on va comparèixer el carret, pero va donar molt de joc. Enrique i Ángela, desprès tàndem Tomà i Sophie.
e) també es van passar per allà la Barbara de Munich i la Maya de Croàcia (aquesta última a la foto). No sortim amb la nostra millor cara, ja era molt tard i quedava menys sangría..........