dijous, 24 de gener del 2008

Pringats!!!!

Si fa dies que no escric res es perquè no he tingut temps de sortir de casa o de l'escola, i no em pasen coses massa interessants per explicar.

Saps que t'ha tocat el pitjor grup de Restauro quan la gent et pregunten a quin grup vas i quan dius al C, amb en Nuzzo, i llavors et miren com quan es mira un corderet que està apunt d'anar a l'excorxador. El meu professor a fet furor, primer any a l'escola i ja es ben conegut.
Saps que ets un pringat quan veus que es van alternant cartells penjats que posen "Solidaritat amb el grup C de Restauro" amb refències als murs de maons que hem de dibuixar pedra a pedra, i puntet a puntet per indicar taques, ombres, etc. Cartells que fan refències a la cançó "The wall" de Pink Floyd.
Saps que ets un pringat quan un altre cartell et pregunta si notes que la teva vida últimament s'ha convertit en una espècie de tetris, encaixant peça i peça per fer un mur,perquè llavors vol dir que pertanys al grup C.
Saps que has ben pringat quan veus un llistat amb les peles que s'han hagut de gastar a copisteria els teus companys que han entregat el gener i veus que de 80 euros no baixa, i que alguns hi han deixat 120 euros.

En fi, crec que formarem una ONG per als damnificats per l'huracà Nuzzo... o bé dediqueu una novena a les vostre parròquies en record a aquells que sofreixen maó a maó, puntet a puntet a la freda i boriosa Ferrara, esperant dies més lluminosos on quan miris una façana no te la imaginis com quedaria a l'autocad i quina trasma de Degrado se li hauria de posar.