dijous, 25 d’octubre del 2007

On és la festa



La festa a Ferrara és resumeix a tres llocs bàsicament: la Piazza del Duomo, la plaça del bar Sèptimo i la "discoteca" RENFE. La plaça del Duomo és el lloc de reunió on tothom es possa a beure i xerrar davant de la catedral ,és el punt de reunió oficial, pels italians és el dimecres, divendres i a vegades dissabte. Pels Erasmus cada dia excepte el dillums (dia sagrat de descans).
El Séptimo és el bar per excelència pels estudiants, és vora el Duomo i la birra és barata. És el lloc principal d'aprovisionament i on tothom acaba passant. La primera foto és a la placeta que té al davant, amb en Sergio i l' Isabel.
La RENFE (nom real, el seu logo també és el de l'ens ferroviari espanyol que tantes alegries ens dóna als catalans) és la mini discoteca als afores on els dimecres sempre hi ha festa erasmus. La música està passada de moda i el DJ és un rompecolloni que no para de xerrar. Cal passar abans pel Duomo per a poder ballar i passar-s'ho bé sense importar tants inconevients. Un cop aparcades les bicis ( com es veu a la foto en Willy i en Toma van tenir certs problemes d'espai) s'entra i es balla fins a les 5, on tot tanca i cal intentar retornar a la ciutat sense fer gaires esses amb la bicicleta. És el moment de la setmana on la gent es fot més patacades amb la bici. Jo dde moment he tingut sort i sempre controlo.