dissabte, 28 de febrer del 2009

L'Escàndol de la Revetlla 2009


Contínuen arribant diverses notícies sobre l'escàndol sobre la suspensió i gestió nefasta de la revetlla de Carnaval a Tarragona.
Ha saltat a la opinió pública que se'ls va negar l'entrada al recinte firal als Sants Patrons de la Ciutat, Sant Magí i Santa Tecla (per odre cronològic) que havien baixat a veure els seus devots ciutadans i no se'ls va deixar acabar la festa com Déu mana (i mai millor dit).
S'espera en breu una roda de prensa dels dos patrons on donaràn la seva visió ( o s'apareixeràn en una visió ) per tal de fer públic el seu malestar i tracte de menyspreu que van rebre.

Però ja corren rumors que aquest any plourà tots els dies de festa major per fer la punyeta... ja cal que resem i ens fem perdonar pels pecats de les nostres ineptes autoritats...

dimarts, 10 de febrer del 2009

Gràcies per la visita!!

Com ens agrada als catalans rebre visites i ensenyar orgullosos Barcelona....
Aquest cop reunió multinacional intercontinental: Patrícia del Brasil, Adrián el gallego, Tomà il moldavo, Luís de Salamanca... i aprofitant la vinentesa trobada dei catalani Edgar, Sergio ,Willy i jo i també les italianes que ara són més barcelonines que naltros, la Sophie i l'Anna la ferraresa. Primera torbada al Raval per fer-ho més mutlicultural i nit boja a l'Apol·lo. Dissabte de ressaca i sota la pluja constant fent de guia al desemparat (i amb mullena encara més) Forum, i després tèrtulia i birres en una agradable café del Raval (previ Durum a la Rambla).
Eldiumenge el turista vaig acabar sent jo visitant el parc Güell ja feia molts anys que no hi ha anava, tot i que mot malament no deurien ser les meves explicacions sobre l'arquitectura de Guadí ja que un senyor es va pensar que era un guia il·legal, i un cop aclarit el malentés ell ens va acbar explicant curiositats de l'obra ja que era un dels "amics de Gaudí" i s'havia criat pràcticament al parc.... quines coses !

( fotos gentilesa de la Patrícia )