dimecres, 24 de desembre del 2008

Boletus sevillanus


A la ciutat li han sortit uns bolets gegants..... un disbarat. i encara no ha crescut amb tot el seu esplendor. D'acord que a Sevilla espais amb ombra són agraïts quan apreta la calor, però d'aquí a enfosquir per sempre un plaça, a plantar davant dels veïns immensos nuclis-troncs de formigó per més bonics que els facis...quan obrin la finestra i només vegi gris enlloc del cel ja et dic jo de la mare de qui se'n recordaran: la de l'arquitecte (aquest cop sí i amb raó) i dels que li han encarregat!!!!.

dilluns, 15 de desembre del 2008

Triana






Un dels barris més populars, sobretot la calle Betis que és una de els façanes del Gualdalquivir.. dóna gust perdre-s'hi.

Arquitectura popular: Sevilla

La bellesa de Sevilla no és per la seva espectacularitat monumental, ja que tret de la catedral i la Plaza de España la resta són petits palaus, esglèsies,carrerons, placetes.... indrets que sedueixen pels colors, els materials, la llum. L'arquitectura popular és el que fa tant especial la ciutat. A mi m'agraden sobretot les galeries i la ceràmica pintada.



Sevilla tiene un coló especià....i un fred !!!






Després de tants mesos amb un peu a Tarragona i l'altre a Barcelona, ja em feia falta un viatget. gràcies senoyr Ryanair per haer-se decicidit (ja tardava) a posar-me avions a Reus. És collonut tardat deu minuts en plantar-se a l'aeroport. Però molt millor és no pagar un duro per volar !!!
Doncs aprofitant l'oferta cap a Sevilla s'ha dit amb part de l'equip habitual d'arquitectes viatgers: Edu, Tat, Jordi, Joan & Marcus. Guia i amfitrió : Juan Carlos.

Jo ja havia vist Sevilla i la veritat és que no m'ha fet res tornar-hi, val realment la pena. Ja l'he vist a 40 graus a l'ombra el mes de juny i ara fregant els 0 graus. Cosa que vol dir que com a mínim hi hauré de tornar un tercer cop per veure-la en una temperatura mitja, apa, ja tinc excusa.

Per cert, l'excusa del viatge era veure el partit Sevilla-Barça. Som gent talismà, quan anem als desplaçaments fem golejada. No sabeu qui estava a Madrid el mític partit en que el Barça de Ronaldinho i la Champions va golejar els merengues? Doncs naltros. Necessitem un tercer viatge per constatar la teoria.
L'endemà del partit vam fer la frikada de veure l'estadi del Sevilla, molt petit la veritat.

Aniré possant fotos poc a poquet per a no emborratxar el blog i així racionar el material que tinc ...

diumenge, 7 de desembre del 2008

Espanya penja d'un fil....


Ai si ho veuen els de la Cope i la caverna espanyolista........
Imatge obtinguda a Sevilla.